Geçen aralık ayında Dazzling Moments setini aldım. Hafif, tatlı ama aynı zamanda ferah ve canlı bir koku. Ancak kalıcılığı yok denecek kadar az. Armut ve manolya kokuları hissediliyor; Avon bu ikiliyi seviyor ve gerçekten güzel bir uyum yakalamış. Ancak kokunun yarım saat içinde tamamen kaybolması hayal kırıklığı yaratıyor.
Dazzling Moments EdT, genç kızlara ilk parfümleri için güzel bir hediye olabilir. Setin içindeki vücut losyonu ise harika; onu keyifle kendim kullandım.
Sıktığınız anda ruh halinizi yükselten hoş bir koku. Daha önceki yorumlarda kalıcılığının zayıf olduğu belirtilmiş ama beni şaşırtacak şekilde kalıcılığı gayet iyi. Genç kızlar ve içindeki enerjik ruhu koruyan kadınlar için eğlenceli bir tercih olabilir.
Oldukça hoş, kolay kullanılabilir ve sevilebilir bir koku. Listedeki tüm notaları hissedebiliyorum. Ne yazık ki yalnızca 2 saat kadar kalıyor ve sadece tene yakınken fark ediliyor.
Geçen Aralık ayında Dazzling Moments satın aldım. Hafif, tatlı ama gevrek bir koku. Dayanma gücü kötü. Armut ve manolya notaları ile Avonun bu kombinasyonu çok hoşuma gidiyor. Kokunun yarım saatten az sürmesi çok üzücü. Yanında aldığım vücut losyonu harika ama onu zevkle kullandım.
Püskürttüğünüzde çok güzel bir ruh haline bürünüyorsunuz. Ama önceki yorumun dediği gibi kalıcılık kötü. Genç kızlar için güzel ideal bir parfüm.
Çok güzel, kolay ve hoş bir koku ;) Listelenen tüm notaları hissedebiliyorum. Ne yazık ki, sadece 2 saat kadar kalıyor. Ancak kokusu çok yakından hissediliyor.