İlk parfümlerimden biriydi. Hatırladığım kadarıyla yumuşak ama aromatik bir baharat dokusu ve lavantalı çiçek notaları içeriyordu.
Petit Lavande, eski Pretty Bleu ile neredeyse birebir aynı. Ama kataloglarda hala görünen, litrelik hafif versiyondan değil, eskiden üç gün boyunca kalıcılığıyla dikkat çeken güçlü vintage formülden bahsediyorum.
Başlangıcı oldukça mütevazı, tatlı ve hafif turunçgil aromalı bir lavanta hissi var. Ardından daha ciddi, çiçeksi bir havaya bürünüyor. Hafif gül ve gourmand olmayan vanilya notaları lavantanın ön planda kalmasını sağlıyor. Son olarak, sıcak bir kehribar dokunuşuyla lavanta hala belirgin.
Orijinal Pretty Bleu’nun eksikliğini kapatmak için güzel bir seçenek, ancak o eski gücü yakalamak için daha uzun bir yolu var.
Benim için tam anlamıyla mükemmel bir lavanta parfümü. Avon’da böyle bir koku bulacağımı düşünmezdim. Hafif kurutulmuş lavanta çiçekleri gibi kokuyor. Dip notalarda hafif bir sıcaklık ve vanilya var, ancak bu parfümü tamamen ele geçirmiyor.
Çok yumuşak ve huzur verici. Kış ayları için harika bir koku.
Bana doğrudan lavanta esansiyel yağını hatırlatıyor. Eğer sadece saf bir lavanta kokusu istiyorsanız, başka notaların karışmasına gerek duymadan bu tam size göre. Ancak ben tatlı lavanta kokularını tercih ettiğim için kullanamıyorum.
Şişem farklı görünüyor ama sanırım aynı ürün. Lavanta kokusunu seviyorum, bana Giovanna Baby’yi hatırlatıyor.
Oldukça tatlı, hafif ve ferahlatıcı bir kokuya sahip.
Şu an Petit Attitude Lavande olarak adlandırılıyor. Uygun fiyatlı en lezzetli lavanta kolonyalarından biri. Ananas notası lavantaya parlaklık katıyor ve taze bir his veriyor. Thaty (O Boticário) gibi gündüz kullanımı için ideal, ancak ananas sayesinde çok daha canlı. Denemeye değer.