Neşeli, hafif ve gerçekçi bir koku. Eğer Avon tekrar üretirse stoklayacağım!
Büyükanne evindeki o eski tatlı, pudramsı gül kokusunu hatırlattı. Çok uzun süre kalmıyor ama vanilya bazlı bir losyonla birlikte kullanıldığında daha derin ve harika bir kokuya dönüşüyor.
Hafif limonlu ve sabunsu, tam anlamıyla gerçek bir gül kokusu.
Kalıcılığı ve yayılımı mütevazı ama iş ortamına uygun bir koku. Klasik bir kadın parfümü havasında, modern kokuları sevenlere hitap etmeyebilir ama nostaljik bir tat arayanlar için harika bir seçenek.
Biraz YSL Paris’in keskinliğini andırıyor ama daha yumuşak ve daha hafif. Banyo sonrası ferahlık için bile kullanılabilir.
Eski Avon kokularına olan ilgim nedeniyle satın aldım ve bayıldım!
Oldukça basit ama doğrudan gül kokuyor. Ne aşırı tatlı ne de aşırı kuru. Subtil ama hissedilir bir koku. Kalıcılığı çok yüksek değil ama yüksek kaliteli bir otel yastığının kokması gereken gibi kokuyor.
Basit bir çay gülü kokusu, açılışında hafif bir limon dokunuşu var.
Alt notalarında ise yumuşak bir misk hissediliyor. Vintage versiyonları oldukça uygun fiyatlı bulunabiliyor. Perfumer's Workshop Tea Rose’a benziyor ama o kadar derin ve zengin değil. Kolonya konsantrasyonunda olduğu için 3 saat kadar dayanıyor, basit ama doğal bir çiçek kokusu.
Uniseks bir parfüm, traş sonrası tamamlayıcı olarak da kullanılabilir. Ben Thayer’s Rose Witch Hazel ile birlikte kullanıyorum.
Bu parfümü sadece dekoratif şişesi için almıştım ama kokusunu duyunca çocukluğuma döndüm.
Bana banyo köpüklerimi hatırlattı. Saf bir gül kokusu.
Saf bir gül kokusu arıyorsanız, Roses Roses tam size göre!
Ne pudramsı ne sabunsu, tam anlamıyla bahçede yeni açmış bir gül gibi kokuyor. Hafif, temiz ve tatlı bir gül kokusu. Açılışında hafif sulu ve gevrek bir his veriyor, bu bana önce kısa süreli bir havuç ya da su kestanesi hissi uyandırdı ama ciltte oturdukça tamamen bir gül kokusuna dönüşüyor.
Sillage ve kalıcılığı fiyatına göre ortalama seviyede. Avon’un eski parfümlerinde en sevdiğim şeylerden biri, şirin şişe tasarımları. Ben bunu kedi şeklindeki bir şişede buldum, şişenin kapağı sarı bir iplik yumağına benziyor. Böyle eğlenceli detaylar gerçekten insanı mutlu ediyor.
Aşırı tatlı değil, hafif baharatlı. Bu, eski bir koleksiyon parçası ve harika bir ikinci el pazar avıydı. Günümüz modern gül kokularına kıyasla daha geleneksel bir gül hissi veriyor. Muhtemelen çocukluğumda alıştığım eski tarz gül kokularına daha yakın olduğu için bu kadar hoşuma gidiyor. Bir zamanlar sahip olduğum gül kokulu bir losyonu hatırlatıyor ve muhtemelen o da Avon’a aitti!
Her zaman mükemmel bir gül kokusu arayışında oldum ve kim tahmin ederdi ki en yakın alternatif 40 yıllık bir Avon formülü olacak!
Açılışta biraz keskin, narenciyeden kaynaklanıyor. Yoğun yeşil tonlar galbanumdan geliyor gibi görünüyor, ayrıca sardunya ve müge dokunuşları da var. Acı, bitkisel, pudramsı ve hafif baharatlı bir yapısı var. Zamanla sabunsu hale geliyor, alt notalarında sandal ağacı ve temiz misk bulunuyor.
Avon’un altın çağından kalma güçlü bir koku ve fiyatına göre oldukça başarılı.
Taptaze, çiğ damlalarıyla ıslanmış bir gül kokusu, hafif bir misk ile birleşiyor.
Genellikle tek çiçekli bir kompozisyon olarak tanımlıyorum.